Privacy Policy

Privacy policy

Roze en Zo respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. We gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en makkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming.

Roze en Zo gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als je een bestelling plaatst, hebben we je naam, e-mailadres en (aflever)adres nodig om een factuur op te maken, je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Betaling van je bestelling verloopt via Sisow of SNS-bank.
    • Voor betaling Sisow zijn je naam en betaalgegevens nodig. Betaling gebeurt via de beschermde omgeving van jouw eigen bank.
    • Wanneer je ervoor kiest om de bestelling vooraf te betalen, gebeurt dit door middel van een overschrijving naar SNS-bank. Bij de betaling verstrek je je naam en betaalgegevens aan SNS-bank.
  • Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die we krijgen van bezoekers helpen ons om de site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Feedback kun je geven door een e-mail te sturen naar info@ rozeenzo.nl

 

Samenwerking met derde partijen

Roze en Zo werkt samen met de volgende partijen:

  • Packs / PostNL ontvangt je naam, adresgegevens en e-mail adres voor het versturen van je bestelling alsmede om je op de hoogte te houden via de track & trace. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijzen wij je graag naar de privacyverklaring van Packs: https://www.packs.nl/download#Privacy en naar de privacyverklaring van PostNL: https://www.postnl.nl/privacy-verklaring/
  • Sisow ontvangt je naam en adresgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijzen we je graag naar de privacyverklaring van Sisow voor meer informatie.
  • WADesign is de host van deze webshop. Alle gegevens die je via mijn webshop ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van WADesign. WADesign heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derden tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
  • SNS-bank ontvangt jouw naam en betaalgegevens wanneer je er voor kiest om de bestelling vooraf over te maken. Omdat SNS-bank zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijzen we je graag naar de privacyverklaring van SNS-bank voor meer informatie. https://www.snsbank.nl/webxc/file?uuid=7a60816d-c549-46a4-b7eb-ac642e76f259&owner=a759214e-9705-48f7-a41a-c2a72fe864c2&contentid=570


Daarnaast gebruikt Roze en Zo cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen wij er onder andere voor dat je bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.


Cookies

Wat is een cookie?

Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan een website, naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.


De verschillende typen cookies

Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Hieronder vallen functionele cookies.

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, sociale media cookies en marketing cookies.


Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?

Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

Winkelwagen (functioneel): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.

Cookie keuze (functioneel): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

Sociale media (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt door middel van code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.


Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.


Roze en Zo verkoopt je gegevens niet

Wij zullen je persoonlijke gegevens echt nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling, denk daarbij aan de pakketverzorger. Ook de door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.


Bewaren van persoonlijke gegevens

Gegevens die je hebt verstrekt ten behoeve van het verwerken van een bestelling blijven bewaard. Dit ten behoeve van statistische doeleinden en onze bedrijfsvoering. Wil je dit niet, dan kun je Roze en Zo na 7 jaar verzoeken de gegevens van jouw order te verwijderen of anoniem te maken. Die 7 jaar is de verplichte bewaartermijn voor de Belastingdienst, daar kunnen wij dus niet onderuit.


Email-verkeer wordt door mij verwijderd zodra de kwestie is afgehandeld, doch uiterlijk binnen 2 maanden.

Whats-app en sms-verkeer wordt door mij van mijn mobiele telefoon verwijderd zodra de kwestie is afgehandeld, uiterlijk binnen 1 week.


Jouw gegevens inzien

Je hebt altijd het recht om de door Roze en Zo opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar info@ rozeenzo.nl

Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.


Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Roze en Zo en komen wij daar samen niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.


Datalek melding

Per 1 januari 2016 zijn wij, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zullen onze klanten hiervan ook op de hoogte gesteld worden door middel van een e-mail.



Vragen, opmerkingen of andere zaken? Stuur ons een mail en we beantwoorden ze graag voor je. info@ rozeenzo.nl


Scroll To Top