Tips Striplac

Zorg voor schone nagels
Bij Striplac is het belangrijk dat je nagels goed schoon zijn. Vijl je nagels in model, druk je nagelriemen zorgvuldig weg en polijst je nagels met een polijstvijl. Haal daarna het laatste vuil weg met Striplac Reinigingspads. Raak je nagels daarna niet meer aan want dan zouden ze alleen maar weer vettig kunnen worden.

Let op: doordat de alcohol in de Striplac Reinigingspads snel verdampt, drogen de pads snel uit. Sluit het doosje dus tijdens het lakken dus goed af.

Gebruik altijd Striplac TWIN Coat
Bij Striplac gelnagellak is het gebruik van de Striplac TWIN Coat verplicht. Deze base en top coat sluit de kleurgel mooi in en zorgt voor het unieke peel-off systeem. Klaar voor actie!

Je kunt de Peel-Off Base & Top Coat natuurlijk ook gebruiken als blanke nagellak of als base coat voor gewone nagellak,.

Settle dunne lakjes
Dunne laagjes per keer lakken werkt beter dan 1x een dikke laag. Dit geldt ook voor gellakken. Heb je last van lak die tijdens het lakken uitloopt terwijl je je andere vingers aan het behandelen bent, settle dan de lak door deze 10 sec. uit te harden onder de led-lamp. Lak vervolgens op je gemak je andere nagels en hard ze daarna gewoon 60 sec. uit.

Ongelukje

Voorkom nagellak op je nagelriemen en huid. Behalve dat het niet mooi staat, zal dit ervoor zorgen dat Striplac niet lang blijft zitten. Veeg dit dus altijd weg. Gebruik daarvoor de praktische Striplac Correctiestift of draai een Striplac reinigingspad in een puntje en verwijder de gemorste gellak. Uiteraard doe je dit voordat je de lak onder de lamp uithardt.

Tussentijds kleur wisselen zonder verwijderen Striplac

Heb je een bepaalde kleur Striplac op je nagels maar past dit niet bij je look en wil je de Striplac nog niet verwijderen? Ontvet je nagel dan met de Striplac Reinigingpads en lak vervolgens met normale nagellak over je Striplac. Je kunt de nagellak ook weer gewoon verwijderen met een aceton-vrije nagellakremover. Je Striplac zal er nadien nog net zo goed uitzien als voor die tijd.

Striplac verwijderen
Wil je Striplac verwijderen maar zit deze nog erg vast of hecht de lak gewoon heel sterk aan jouw nagels, verwijder de Striplac dan met wat hulp van Striplac Peel Off Activator maar trek het in ieder geval niet los als het nog te vast zit. Het lostrekken zal je nagelplaat beschadigen en dit is natuurlijk niet de bedoeling. Was na het gebruik van de Peel Off Activator je handen grondig, zeker als je een nieuwe kleur aan wilt brengen.

Ook non-nagellak periodes

Hoe dol wij bij Roze en Zo ook zijn op nagellak, het is gewoon belangrijk om je nagels soms ook even de rust te gunnen. Af en toe helemaal niks op je nagels zorgt ervoor dat je nagels weer goed kunnen ademen en dat ze gezond blijven. Gebruik in die periode, naast een handcrème ook een voedende nagelcrème of -olie.

Bewaar nagellak op een koele plek en lak nooit in de zon

Striplac hardt snel uit in UV-licht (daglicht), dus lak nooit je nagels in de volle zon want de kwaliteit van de lak in de flesjes zal hierdoor afnemen.

Wees lief voor je nagels, niet (te veel) buffen


Vijl je nagelplaat (ook wel buffen genaamd) niet of niet te vaak. Je nagelplaat wordt hier erg dun van en dat maakt je nagels kwetsbaar. Je nagels zullen zachter worden en sneller spijten en scheuren.

Verzorg je handen en vingers

Door je handen en vingers goed te verzorgen, zorg je ervoor dat je handen er ook mooi en verzorgd uitzien. Nagellak staat dan altijd mooier! Vijl je nagels regelmatig en duw je nagelriemen terug. Verzorg je handen door ze in te smeren met een voedende hand- en nagelcrème.


Scroll To Top